Burr!

2009-12-29 @ 15:16:47

Kallt är det och kallare ska det bli. Passade på att ta en promenad med Vera idag ifall vi inte vågar oss ut i kylan på ett par dagar! Solen sken och ismassorna knarrade under vagnen. Det blir ju härligt sen när allt smälter...  Vi har haft en bra dag hemma. Vi sov båda ite förmiddag och sen kom morfar förbi och lånade lite saker till deras nyårsfirande. Nu ska vi gå upp och sova lite till innan pappa kommer hem. Då blir det nog en tur till affären för att handla lite nyår vi med.

Lite choklad måste man ha på en vinterpromenad!

Snark, snark...

2009-12-28 @ 22:48:42

...mina två älsklingar ligger nu här bredvid mig i sängen och snarkar. Kan man ha det bättre?

Stora delar av dagen har gått i mysklädernas tecken...men vid fem åkte vi och hämtade farfar och pizzor, drog ut till Thailandshemvändarna Nordenbergs och myste där.

Några kort från julen...







Natti, natti!

Klart slut...

2009-12-26 @ 23:11:47

Ja, då var julen över för i år...men vi fortsätter vara lediga ett tag till här hemma. Så skönt! Jag tror Vera är nöjd med sin första jul Hon har inte sagt nåt annat i alla fall! ;) Vi har haft det lugnt och skönt och myst, mest hemma.  Julaftonen innehöll härligt väder, besök vid Veras farmors grav...hon fick en ängel av Vera, julgröt hos farfar med kusinerna och sen julmiddag hos oss. Tomten gav Vera en hel del paket...kläder, Lära-gå-vagn, bilar, giraffer, sköldpaddor och en hel del kläder. I mina paket fanns det tofflor och en Maileg-kanin! Tomten T vet hur han ska göra mig glad! Det var väl lika bra att jag fick en så kanske jag slutar tjata, typ! :)

Gårdagens ruskväder gjorde att vi höll oss inne hela dagen, gick omkring i myskläder och åt ur chokladkartongerna. T tog sig ut på eftermiddagen och hyrde "Flickan som lekte med elden". Den såg vi sent på kvällen då Vera somnat. Nu vill jag se trean bums! Har ju läst alla böckerna, men verkar ha j-kligt dåligt minne för jag kommer inte ihåg nåt. Minnet kommer liksom gradvis smygande under filmens gång. Samma med "Stenhuggaren" som vi såg ikväll igen...har läst boken, men kom knappt ihåg nåt.

Idag tog jag mig ett par timmars egentid på mellandagsrean. Skulle byta lite storlekar på kläder till V och T, men kom också hem med lite till mig. Hade önskat mig en pyjamas på "Cubus" och nu kunde jag köpa den och ett nattlinne för halva priset. Fyndigt värre! Passade också på att köpa lite mer julpynt på "Drömgården", nu för halva priset. Är helt kär i vår gran i år...så nästa år blir det repris på temat men med lite förstärkning! Tygstrutarna (nåt danskt märke) i rosa/rött blev några fler idag och fick ett par större kompisar.

Vi har varit i Linköping en sväng idag. Fick åka väääldigt lugnt på vägen. Det var middag hos Veras farfars särbo. Vi passade på att gå ett varv på Ikano-huset innan, men där var vi inte ensamma! Hittade i alla fall en skjorta och en tröja till T...snyggo!

Nu sover V gott mellan oss. Borde bära in henne, men risken är väl att vi båda vill ligga och snusa på henne lite. Våran goding har en härlig period nu. Hon är oftast väldigt glad, snackar högt och upptäcker världen omkring sig. Mammigheten är förstås kvar, men man kan väl inte få allt här i livet. T kollar på "Gladiator" och jag har kollat bloggar. Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner ordentligt! Sov gott!

God Jul!

2009-12-23 @ 22:48:27

Nu är vi klara med årets julpyntning...granen är klädd, julklapparna framtagna, bordet är dukat för morgondagens julmiddag och vi har det allmänt julmysigt hemma! "Love actually" stod på i bakgrunden (TV3 hade ju fattat galoppen och sände den!) medans Vera sov hyfsat gott i soffan. Glöggen är uppdrucken och chokladkartongen provöppnad...nu ska vi bära upp henne och nanna kudden vi med.

Vi önskar er en riktigt God Jul!








Dan före dan före...

2009-12-22 @ 21:24:29

Vi började dagen med att åka och handla julmaten...vi ska ju knappt göra någonting men ändå slutade kalaset på över tusen kronor. Har maten blivit så dyr?! Nu äter ju Vera lite också och får ut densamma och behöver därför x antal blöjor... Alla stans pensionärer ville också handla på samma ställe och på samma tid som vi. Att säga "ursäkta, kan jag få komma fram" gjorde man tydligen inte för 60 år sedan, utan då fick man lära sig att knuffas och trycka sig fram! Jag som blir lätt irriterad när jag "råkas" med en sådan åldring står fast kvar där jag står och vägrar flytta på mig...säger sedan högt "jaha, här skulle du fram ja", följt av ett mumlande "j-vla kärring". Men allt som allt gick det bra att hadla och vi passade på att mysa lite med lunch också.

När vi kom hem vid tolv var Vera trött och hela familjen hamnade i sängen och sov ett bra tag! Vi känner oss lite frusna och slöa alla tre, Vera brjar dessutom snora. Hoppas verkligen att vi klarar att hålla oss friska över julen. Vi hann med lite städning och fix (och en till liten sovstund för mig och Vera) innan vi drog iväg till Platins. Där myste vi med lite ost och vin (eller julmust om man ammar och kör).

Imorrn ska vi en sista sväng på stan och sen är det julpyntning och mys för hela slanten. Ett måste imorrn är att se "Love actually"...det SKA man göra dan före dan!

Ego-tid!

2009-12-21 @ 18:28:19

Nu har vår kampanj "Vera ska bli av med sin överdrivna mammighet" inletts och idag fick jag en förmiddag för mig själv. En varmdusch först utan stress (tjoho!) och sen tog jag bilen ner på stan. Började prova lite kläder men den här kroppen med det här huvudet ska tydligen inte ha något nytt. Allt ratas i provhytten och istället dras jag mot barnavdelningen. Ytterligare ett mammasyndrom som jag inte är stolt över! Bestämde sen fort för att hugga en gratistidning och gå och fika själv. Så skönt! Innan jag åkte hemåt gick jag in på "Drömgården" och shoppade lite. Där är det inte så barnvagnsvänligt, så dit kommer jag inte så ofta.

Det är så härligt att ha hela familjen hemma hela dagarna. Vi njuter för fulla muggar!

Nu är vi med gran!

2009-12-19 @ 18:23:06

Åh, vad skönt med helg! Och när jag ibland kommer på att helgen kommer vara i tio dagar nu för T blir jag så glad! Igår var Vera och jag och firade in julen med lite julavslutning i kyrkan. Vera trivdes bland all musik och alla barn. Vi passade på att ta en julfika på jobbet också och passande nog fick vi med oss en godisskål hem som julgåva!  Sen drog V och jag vidare mot "Ingelsta shopping" för att handla lite till kvällen och möta upp T som kom från jobbet. Det var inte bara vi som var där kan jag ju berätta...j-klar vad bilar det var på parkeringen. Men konstigt nog var det inte hysteri där inne. Det blev lite tacos till kvällen och en Aladdin-ask bland annat. Chokladkartongen är öppnad och börjad på andra lagret...alltså kommer det bara finnas körsbärslikör till julafton, om ens det.
Efter tacos, rött vin och en massa goda ostar fån "Norins" så somnade vi gott.

Lördagen började vi med att titta på när pappa T spelade innebandy. Som tur var gjorde han 2 av 4 mål...säkert en engångsföreteelse! ;) Nu leder gubbarna serien. Heja, heja!
Sen drog vi vidare på granjakt. Det blev till slut en vanlig gran, inte perfekt...men helt okej! Nu ska den få vänta till onsdag då den ska kläs.
Nu har T fixat den nya bänkskivan...så projekten börjar konstigt nog sina här hemma. Kanske är bra så att vi bara kan njuta i jul!

Mormor och morfar var nyss här med chokladbollar och bea från Ikea...de vet allt vad vi gillar!

Får skylla mig själv...

2009-12-17 @ 11:57:59

Okej, hur gick det här till? En timma senare sitter jag här fortfarande...har svarat i telefon, tryckt in nappen på V ett antal gånger, läst bloggar, lekt i Photoshop, kollat Facebook, läst nyheter...ja, då går tiden. Nu kommer hon vakna snart och då är det lunch.

Ha en fortsatt bra dag i snön!

Innedag!

2009-12-17 @ 10:59:58

Tänkte länge imorse att jag och V skulle ta en tur med bilen någonstans idag...men en blick utanför fönstret och påminnelsen om att bilen står insnöad fortafrande ändrade de planerna. Vi satsar på en mysdag inne. Jag har bett Vera att vara på sitt allra raraste humör idag så att även hon tycker att det är kul att bara vara hemma.  Det har gått bra än så länge. Nyss blev hon lite trött på att sitta och leka med morsan i babygymet och då gick hon upp och la sig istället. Så nu sussar hon gott i sängen.
Jag funderar starkt på att skita i alla måsten (typ röja, tvätt och sånt ni vet) och sätta på en film och lägga mig i soffan. Trist bara att jag inte har något gott att äta till! Annars är det ju "Musikhjälpen" på TV med min favvis-radiopratare Christer och de får ju ingen mat och då kanske det skulle kännas dumt om jag satt och åt godis...eller typ nåt sånt! Men ju längre tid jag sitter här och svamlar desto närmare kommer jag Veras uppvaknande och då kan jag ju fetglömma film och soffmys!

Imorrn ska vi i alla fall sopa fram bilen för då ska vi vara i kyrkan på julavslutning klockan tio. Mysigt värre! Sen ska V och jag shoppa lite inför myskvällen som vi ska ha för att fira att världens bästa pappa ska vara hemma 10 dagar i sträck och bara gosa och mysa med sina tjejer!

Shit, va´snö!

2009-12-16 @ 09:46:46

Härligt! Nu får vi äntligen pulsa lite! Snön fortsätter att falla och kylan håller i sig...verkar lovande! Vera måste nog få en liten bebispulka till helgen. Undrar om hon kan sitta i en sån? Om man bullar in henne som ett paket i åkpåsen kanske?

Nu har jag redan en trött tjej här. Gröten gick sådär idag och likaså igår kväll. Hysteriska utbrott var tredje sked. Bara det inte är något annat. Nu sitter hon som förstenad och tittar ut, hänger med ena armen på stolen och suger på nappen. Det är nog konstigt att det är vitt ute!

Dagens uppdrag är att pulsa oss till HC...blir spännande med barnvagnen! Frimärken ska inhandlas, julkort postas, middagsmat planeras och inköpas och det viktigaste av allt enligt Vera...majskrokar!

Hoppas, hoppas...

2009-12-15 @ 10:28:39

...att prognosen i tidningen stämmer idag. I så fall väntar en riktigt härlig helg med minusgrader och sol! Men som sagt, ge mig gärna ett par lass snö mer så att jag kan vältra mig i julstämningen och få gå ut och pulsa i snön! Nu ligger ett tunt vitt täcke på marken som man knappt vill gå på för att förstöra det! ;)

Sitter som vanligt vid halvelva-tiden och har ätit frukost med Vera, läst tidningen och tar sedan fram datorn och kollar läget en stund. Det här kan jag vänja mig med. Det är ju tur att dagen inte fortsätter i samma loja stil...annars skulle jag ju slöa till! Nu härnäst ska jag försöka smyga in i duschen utan att min dotter får totalbryt. Det behövs om jag ska våga mig ner på stan för att hämta ut lite kort. Ikväll blir det julkortstillverkning av stora mått. De ska väl skickas iväg senast imorrn va?

Vera somande tidigt igår efter en dag på sjukhuset och på Ingelsta shopping, med moster. Att ta sprutan var inga problem. Fick vänta i fem minuter och sen tog det ca 15 sekunder att få den. Kändes inget och min sprutfobi börjar "läka" i en väldans fart! Det verar inte heller som jag är lika mesig som min sambo och blir sjuk av den. Spänner lite i armen, men inget mer...peppar, peppar!

Fick tid att äntligen måla lite ramar svarta till vår tavelvägg. Allt ska ju vara klart till julafton är det tänkt!

Nu är det inte riktigt lika kul att sitta och titta på tycker V...så...ha en trevlig dag!

Vera sexmånadersdag och sprutdag!

2009-12-14 @ 10:41:08

God morgon!
Jäklar, vad vi är morgontrötta nu Vera och jag. Nu har vi ätit frukost och klockan är strax halv elva! V trivs bra i sin matstol, så jag passar på att slänga in ett litet inlägg. Det blir inte så många på helgerna!

Helgen tog slut alldeles för fort som vanligt. I lördags tog vi en mysrunda på stan. Vi har ju de flesta (av inte alls så många) julklappar inhandlade, så vi behövde inte hänga med i stressen. På kvällen var vi bjudna på middag ute i Mogata hos vänner. De bor i världens finaste hus i bästa Mia-stil. Skulle kunna flytta in på studs! Vera somnade gott på fällen i soffan, och vi kunde vuxenmysa till natta!  Den första snön kom och ute på landet var det alldeles vitt när jag putrade hemåt i mörkret. Den fick ju ligga kvar lite till morgonen efter. Men nu när det ska bli kallt får det gärna komma ett par lass till, tack!

Igår var vi först ute på granjakt...men bara på den stora bygghandeln som har billiga kungsgranar. Vi hade sån tur förra året och hittade världens finaste på två minuter. Nu gick det inte lika bra och vi fick åka hem granlösa. Sen firades Veras 6-månadersdag i förskott (det är idag hon fyller halvår) med den sista doptårtan som hade tinats upp.  Vera fick en tomtedräkt av mormor och morfar som hon fick sätta på sig direkt och stå modell.
Sen var hela familjen trötta och la sg i sängen och sov middag i 1,5 timma! Julköttbullarna rullades och provåts till middag. Sen somnade jag gott efter att ha sett "Holiday", en riktig må bra-film!

Idag verkar det inte bättre än att jag ska åka och ta sprutan! Hatar sprutor! Har sprut-fobi efter ett sprut-tauma när jag var sex år och fick en nål i hälen...läkaren fick bedövningssprutan i armen efter att jag fått stora rycket och kallade in stora "psykvakter" (i mina ögon) som fick mordhålla mig när sprutan skulle tas i hälen... Men det har blivit lite bättre med åren faktiskt. Så det ska nog gå bra!

Sen ska väl jag och Vera hitta på nåt kul efter för att fira sprutan och hennes stora dag!

Hemma igen!

2009-12-12 @ 00:01:22

Vi kom iväg på vår lilla tripp till "vuxenvärlden"! Halv sex stängde vi dörren om en vråltjutandes V...det värker i mammabrösten då! Men det är bara att köra iväg fort som sjutton och tänka på nåt annat, tänka på nåt annat, tänka på nåt annat...

Vi har haft en härlig kväll med god mat, lite vin och härlig musik av Lasse W. Musiken avnjöts från platserna så högt upp man kunde komma i Cloetta Center. Det blir ju inte riktigt samma stämning som jag är van vid på mina Lasse-konserter. Det och att han spelade väldigt mycket låtar från nya skivan (som jag av någon liten V-anledning inte haft tid att lyssna på så mycket) gjorde att han inte får högsta betyg, men ändå var det väldigt, väldigt bra!

V somnade efter några timmars skrik lagom innan konserten började och efter att bildbevis skickats så kunde man njuta ännu mer! Tack mamma och pappa (och Heléne och Staffan) för hjälpen!

God natt!

Måste ladda...

2009-12-10 @ 14:28:50

...inför morgondagens konsert! Har inte haft tid att ens tänka på den mer än att vi ska lämna bort världens mammigaste Vera i många timmar! Det hade inte hänt för ett år sedan om jag skulle på Lasse-konsert!! Ska sätta på lite skivor tror jag för att komma i stämning.

V och jag har varit på stan med Alva och Malin. Nu kom mormor och hämtade V för en liten promenad. Hon tjöt när de gick iväg, men jag hoppas att hon somnade snart. Ska passa på att fixa lite hemma, så här kan jag ju inte sitta!!!

Julavslutning på badet!

2009-12-09 @ 15:28:42

Ja, eller avslutning överhuvudtaget för våran del. Kommer sakna det, men tycker att jag kan använda över tvåtusen kronor på en massa annat. Vi får gå dit och bada själva några gånger!
här
Idag har vi bil Vera och jag...men klockan är över tre och vi har inte kommit iväg på något än. Vers sov rekordlänge idag. Jag hann måla, äta lunch och styra lite innan hon vaknade där uppe. Jag gick upp och skulle låta henne vakna lite, men då somnade båda om igen.  Lunch fick hon inte i sig förrän klockan var två!

Det blir nog en promenad i vagnen tror jag istället. Vi kommer ju kunna ha bil snart igen och då får vi åka på utflykter!

Tävlade lite (som vanligt...) medans Vera satt i babygymet. Tävlingen hittar du här!

Julklappsinköp och picknick!

2009-12-08 @ 15:27:09

Vera och jag tog en promenad till HC idag...själva för nåt sällskap fick vi inte den här gången heller... Det gäller att fördriva tiden under dagarna och därför får man förgylla ett HC-besök med fika och lite picknick för V. Hon satt och charmade fikagästerna på Lindahls med sitt snackande. Hon har kommit på några nya ljud nu, som hon gärna uppträder med. Vi handlade lite julklappar och en massa barnmat, godis (som jag har gömt i skåpet med förhoppningen om att glömma bort det tills helgen kommer),  snaps och öl till pappa (som ska på jobbjulbord imorrn) och så sallad till kvällen då vi får middagsbesök.

Nu försöker jag få Vera att leka själv (favorit i repsris...) så att jag kan röja lite inför kvällen. Men nu behöver vi gå och byta blöja känner jag...

Mission completed!

2009-12-07 @ 14:40:44

Hyllan blev grundmålad i en hiskelig fart. Tacka vet jag roller...även om den jag hade var ett j-kla otyg. Hann mesvärma en halv lunchlåda, äta den, skala en apelsin innan hon kom tillstadiet då hon vaknar så fort nappen försvinner. Så nu sitter jag brevid henne och hoppas hon somnar om så jag också kan lägga mig ner och blunda...god middag!

Sunkväder...

2009-12-07 @ 13:26:55

...gör att både V och jag har klätt på oss sunkkläder och tänker slappa inne mesta delen av dagen. Mitt  mission nu är att trötta ut den lilla tills hon slocknar ett par timmar. Trodde att det skulle ske förut och hann förbereda för målning av en Lack-hylla...men skulle precis öppna färgburken då hon vaknade. Sen ringde telefonen och då var det kört! Nu har hon fått i sig lunch så tröttheten borde slå in snart.

Vi hann med ett Ikeabesök igår. V var hemma med mormor och morfar och tjöt som vanligt. På fredag är det stora eldprovet! Vi körde hem med en full bil och några tusen fattigare. Vera var helt slut och sov länge på eftermiddagen och då passade vi på att sätta ihop bokhyllorna och få hyfsad ordning på kontoret...men nu har jag ju röjt till lite till genom att starta målarverkstad igen!

Det börjar närma sig jul nu och julkorten ska tillverkas, julklappar inhandlas, julmaten planeras och hemmet ska storstädas sådär julfint som man bara orkar göra till jul! Men ingen stress och press!


Varsågod Sofia!

2009-12-07 @ 12:17:36

Hittade det gamla numret av Lantliv bland mina miljoner tidningar (tänk vad bra att jag sparar alla! ), men så orkade jag inte skriva av det och hittade bloggen istället som står för receptet! Här har du den...puss!

Flyttstök och hylluppsättning!

2009-12-05 @ 20:05:42

Reflekterade precis över att det inte blir så hemskt många blogginlägg nu för tien...och att det är väldigt positivt! Det betyder ju såklart att jag inte är lika fast i soffan nu som jag var när Verisen var mindre. Framsteg, framsteg! Lika depp som jag kan vara ibland, lika glad kan jag också vara...och det händer ju oftare också!

Idag har vi flyttat syrran och man i regn och rusk. Vera var ju såklart med och hon och jag fick mest hänga och kolla på alla andra som bar. Blir lite avundsjuk på känslan att få komma till något nytt som man får börja fixa med. I morgon har vi bott i vårt hem i ett år och jag trivs så bra! Vi har ju också fixat en hel del här hemma och fortsätter med det. Nu ikväll kom t.ex hyllorna upp i köket. Vi har nog bestämt oss för att vänta med att byta köksluckor. Det blev myckt bättre nu med lite mer vitt. Vi åker kanske till Ikea imorrn (utan Vera!) och då blir det nog en ny köksbänk i allla fall....och två vita Billy, vita korgar, vita tidskriftsamlare, ny glödlampa till kökslampan, halkmatta (har de det?), massa porslin till T´s jobb.

Nu sover Vera (peppar, peppar), T gör i ordning goda mackor, en kall öl är upphälld, ljus är tända och vi ska bara mysa!

Tömde mobilen på bilder igår...




Mamma Mia...

2009-12-03 @ 23:32:53

...åh, jag hade så mycket som jag ville få ur mig för en timma sen! Nu har jag ÄNTLIGEN fått en stund för mig själv, då med datorn i sängen.
Livet är en berg och dal-bana och knappt har man hunnit glädjas åt det ena så ska man gräva ner sig i det andra. När en förmodad myskväll med lite glögg och pyssel med lite julgrönt (som förmodligen ligger utanför dörren helt uttorkade, ihjälfrysta eller bara allmänt förbannade över att inte få komma in i värmen) istället byts mot att sitta bredvid en unge som spottar ut nappen var fjärde sekund och ger upp illvrål när hennes gudomlige far försöker lösa av...då blir den här fröken så depp! Då gräver jag ner mig ordentligt i att jag bara är den där j-vla Abba-sången just nu. Den vanliga Mia finns inte...jag är bara mamma just nu och det var ju sån jag absolut inte skulle bli!!! Men det finns liksom inte så mycket att göra åt den saken just för tillfället. Eller? Alla som kom fram och gav mig kloka råd om att njuta av min tid och bara ligga och pilla naveln och äta praliner när jag var gravid, dom hade så rätt! Varför lyssnade jag inte då? Så Heléne och om det är nån annan gravid som läser det här...se till att vältra dig i egentid nu...nästan så du blir äcklad av dig själv...för sen kan det dröja!

Fredag imorgon och jag hoppas på ännu en skön dag med min lilla skatt. Min stora skatt känner sig hängig och det bådar inte gott inför helgen....jag vill ju mysa...både som den där Abba-dängan och utan!

Skön dag.

2009-12-03 @ 14:43:02

Vera har fått nåt ryck nu och somnar vid halv åtta på kvällarna och sover hela natten i sin säng...i morse vaknade hon inte förrän framåt sju! Känns så skönt! Även om vi de två kvällarna det har hänt, krupit ner i sängen vid åtta och myst framför tv:n , så känns det så skönt med lite egentid! Speciellt nu när hon är så mammig.

Idag var vi på Öppna förskolan. Den här gången var Vera så pigg att vi kunde vara där ända till sångstunden. Mysigt värre! Tror det är bra för Vera att träffa andra barn redan nu och för mamma att få träffa lite vuxna... ;)

Jag fick henne att sova en stund efter lunchen...på med tvättmaskinen, måla två hyllplan och en bricka...började måla en av konsollerna...men då gick tjutlarmet...så nu har jag legat bredvid henne ett tag med datorn och nu vaknade hon. men lite blev det gjort i alla fall!

De har börjat bygga om vår lekplats utanför sovrumsfönstret...det kan ju påverka skönhetssömnen.

Nu längtar jag efter helgen!

Sol i hjärta, sol i sinne...

2009-12-02 @ 15:51:14

..nåt sånt är det väl man brukar säga, eller? Vaknade upp till ganska många minusgrader imorse. Det v ra bara att bulsa på V kläder över pyjamasen, knö ner henne i åkpåsen och dra iväg till simmet. En härligt uppfriskande promenad i ett frostlandskap. Vad jag har saknat det! Simmet gick bra idag med. Vera var glad och snackade på medans hon plaskade ner alla i hennes väg. En gång kvar nu bara... Efter fika och gröt i cafeterian med Alva så bylsade vi på oss igen..det tog ett tag att hitta allt då min mössa var på vift. Sen ut i solen!!!! Kunde ha gått hur länge som helst. Vera somnade efter en liten stund och sov ända tills vi var hemma. Tog en sväng förbi HC och köpte den söta overallen som Lindex hade på annons idag. Sen gick vi och gick...

Hemma blev det lunch och lek tills det var dags för sovstund igen och då följde jag med upp...så skönt! Tror vi har sovit i en och en halv timma nu.

Det var dagen så här långt...det händer inga världsomvälvande saker i mitt liv, men dagarna går i alla fall. Nu saknar vi pappa!