Uppdatering!

2010-04-05 @ 22:03:20

Oj, det var ett tag sedan jag skrev märker jag. Det kan ju ha sin förklaring till att dagarna med Vera blir mer och mer intensiva...när kvällen kommer och hon äntligen sover finns det annat att göra än att sitta ooch blogga...t.ex planera bröllop! ;)

Vi har haft en skön påsk. T är ledig lite extra och började sitt påsklov i torsdags och avslutar det imorgon. Vi tog en tur till Stockholm i torsdags. Skönt att komma iväg lite. Vi hade en lugn dag på stan med god fika, lite shopping och framförallt en härlig lunch med gott vin på "Vapiano" med en sovande Vera. Istället för att åka hem på kvällen passade vi på att umgås med goda vänner ute i Saltsjö-Boo. Det blev ytterligare lite god mat och gott dricka och mysprat i soffan till sena kvällen. Vi kunde åka hem i hyfsat lugn trafik på morgonen. 
Ja, just det. Maten vi fick var från "Linas matkasse", ett koncept som vi blev nyfikna på. Har hört om olika varianter, och det funkar ju så att vi får en kasse med råvaror för en veckas middagar för fyra personer varannan vecka...direkt hem till dörren! Perfekt för oss som får spunk varje gång vi ska bestämma vad vi ska äta och det slutar alltid med att vi lagar en av typ tio rätter vi alltid gör. Nu behöver i bara få spunk två veckor av fyra och förhoppningsvis blir vi bättre och bättre på att laga varierad mat. Ska bli spännande att se om vi tycker att det är lika bra som vi hört...19 april kommer första leveransen!

Fredagen avslutades med påskfirande med min familj hemma hos mamma och pappa. Mer god mat och gott dricka... Vera fick sin påskpresent...ett par "Bobux-skor". Damen springer ju omkring hela dagarna och de ger perfekt grepp mot hala golv.

Påskafton började med frukost, "Ring så spelar vi" och lördagstidningen. Sen skulle vi packa för en, eventuellt två nätter, på Ömnudden för två vuxna och en liten tjej....det tog för fanken hela förmiddagen att få in allt i bilen. Kändes som vi skulle vara borta i två månader! Vi måste få mer rutin på det där...när vi till slut stängde bagageluckan tog vi en sväng till Mc D för lite påsklunch. Fortfarande stressade, men när V somnade i bilen tog vi beslutet att stanna i Söderköping och njuta av en glass för att stressa av lite! :)

Vi hade två härliga dagar ute på Ömnudden i fullt solsken. Vera stortrivdes där ute med sina två kusiner. Hon sprang omkring med sina stövlar och såg så nöjd ut! God mat och gott dricka även där! ;) En kall öl mot en solig husvägg...gôtt! Lite bröllopsprat vart det också. Snart bara fyra månader kvar!

Idag har vi haft en hemmadag. Jag tänkte att jag skulle fixa ute, men SNÖN ville inte det. Tala om aprilväder... Det blev en innefixardag istället. Det tog ett tag innan vi kom igång...hela familjen sov förmiddag tillsammans först.

Imorgon har vi sista "semesterdagen" och då ska vi ner på stan och göra lite bröllopsärenden och så ska vi gå på dagis-spotting med Vera. Men framförallt ska vi äta tårta hos Veras moster som fyller år!

Nu kommer lite kort från påskhelgen....













Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback