Tack och hej från Fru Eriksson!

2010-08-11 @ 20:47:50

Ja, det här blir mitt sista inlägg på den här bloggen. Jag är inte längre fröken (bara yrkesmässigt) och från och med imorgon är jag inte heller mammaledig. Så då är det ju inte mer än rätt att säga "tack och hej" och på återseende eventuellt!

Sommaren har svischat förbi i en rasande fart. I våra huvuden har det mest surrat kring bröllop och barn. Vi var i Göteborg några dagar hela familjen och systers familj. Mysigt och trångt. T och jag tog lite egentid och drog iväg på en kombinerad romantisk- och shoppingresa. Vi stannade en natt i Helsingborg och njöt för fulla muggar innan vi dagen efter bilade ner till Tyskland, handlade dricka och sen bilade hela långa vägen hem igen.

Sen kom veckan före bröllopet då två nervösa, virriga och stressade vuxna människor skulle fixa allt det sista till vår stora dag. Tack vare vår familj och några vänner så vart på bröllopsdag helt underbar! Trots regn så fick vi vårt drömbröllop och jag hoppas att våra gäster tyckte detsamma. Kräftorna som vi kokade i veckan var superfina med stora saftiga klor och stjärtar. Precis i min smak. Tiden gick så otroligt fort och till slut var klockan tre och vi fick båtskjuts ut till vårt hemliga övernattningsställe. Vi fick sova i en bastuflotte omgjord till dubbelsäng. En upplevelse man inte glömmer i första taget...så härligt.

Dagarna efter bröllopet var lika intensiva som de innan. Men igår tog min MAN och jag tåget upp till Stockholm för ett lyxdygn och minismekmånad. Thailand väntar ju i januari. Vi har haft det superskönt och lyxat på hotell, men god mat och dricka, lite shopping, Lisa Nilsson-konsert, bubbel och mycket mer. Är det möjligt att bli mer kär i T så blev jag det! ;)

Imorgon börjar jag jobba igen. Ska ta emot ett gäng med härliga ettor om lite mer än en vecka tillsammans med bästa Kaisa. Det blir spännande.

Nu har vi firat sista semesterdagen med pasta med kantareller och ett glas rött....hösten är på intåg!

Kram på er!
Fru Mia Eriksson