Snart är det semester!!!!

2010-06-10 @ 13:08:26

Så sätter man sig äntligen ner och känner att NU ska jag nog skriva...då kommer världens härligaste (soon to be) ettåring och vill krama och pussa sin mamma. Livet är ganska okej!

Ja, hon fyller snart ett år! På måndag smäller det. Shit vad tiden går...och snart ska jag börja jobba. Då får T vara hemma några månader med V innan han börjar på sitt nya jobb här i stan. Ja, nu är det slut på pendlandet. Det kommer bli sån skillnad sen när V börjar på dagis!

(För att ni riktigt ska förstå att tiden flyger iväg och att jag har tusen andra saker som vill ha min uppmärksamhet, kan jag nu berätta att det första stycket skrev jag under onsdagen och nu är det torsdag....så nu fortsätter jag!)

Idag är det avslutningsdag på mitt jobb. Vi hade tänkt att ta oss dit Vera och jag, men den förstnämnda har vaknat på fel sida. Så vi har varit hemma och badat och lekt. T kommer inte hem förrän sent ikväll, så jag ska nog gå upp och vila lite jag med. Vi tar väl en tur till stan för att göra nåt i tråkvädret.

Jag vart glad när jag kollade bankkontona idag och insåg att vi fått tillbaka rätt mycket på skatten! De behövs ju till bröllop och till semestern. Som det ser ut nu blir det några dagar i Göteborg (min goa gamla "hemstad"!!) i början av juli. Sen måste vi ner till Tyskland en sväng för att proviantera till bröllopet. Frågan är om vi ska dra ner bara T och jag på en snabbtur eller om vi ska ta med oss tält och barn och göra det till en myssemester. Får vi plats med allt i bilen är ju den stora frågan då?! Och hur går det att tälta med en ettåring?

Ser i alla fall fram emot sommaren. Bara vara med familjen och mysa hela dagarna. Så skönt! Jag SKA njuta av den här sommaren. Förra sommaren var T och jag två gråa zombies som mest spenderade tiden framför tvn inomhus....ja, Vera krävde ju en del av oss och jag njöt av henne oftast, men inte ett skit av sommaren!!!

Vi smygstartar med lite sommarfest på lördag hos kompisar. Jag har lyxat till det och ska bli sminkad på morgonen. Behövde ändå köpa lite nytt, så då passar jag på att bli lite ompysslad.